Tuesday, December 28, 2010

B.L.O.G H.E.L.P.E.R

aku nak ucapkan terima kasih kat member aku ni yang sudi ajar aku mcm mane nak war blogger ni jadi menarik . Thanks to :

1. muhammad ikram
2. siti nursyuhadah

jasamu akan ku kenang . terima kasih kerana mengajar aku yg xberapa mahir dlm dunia blob ni yang nak sgt wat blog huhuuu.......tp xpe at least aku mencube sesuatu yang baru dan aku xsegan nak tanye ...

bak kata pepatah
" malu bertanye sesat jalan "
so ni kire ilmu baru la yg aku dapat time cuti ni walaupun sebenarnye bende ni dah lame heheheheeheh

No comments:

Post a Comment