Tuesday, December 28, 2010

DRESS LOVERS !!!!!!!!

aku ni kalau g shopping complex xsah kalau xtgk baju.....hehehehe.....aku suke tgk baju yg labuh tp mcm gaun huhuhuhu...bukan pe ...aku mmg suke giler

kalau nak ikut collection aku la ( jap2 aki kira 1,2,3,4 ....) byk jugak la heheheeh....aku suke n kebanyakkan nye adalah warne hitam putih hehheeeheh

aku bakal ade collection baru huhuu...nnt aku pust pic dia coz xsampai lg ...kate order kat internet kan huhuh ...nnt dah samapi aku letakkan pic dier ye

tp aku akan letak pic bj yg lain tp aku suke tgk bile aku pakai :


hehehe...xnampak sgt plak bj dier ^^ heheheeh

3 comments:

  1. Great article Lot's of information to Read...Great Man Keep Posting and update to People..Thanks
    Wedding Dresses

    ReplyDelete